13.8 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоБългарияКУПА БЪЛГАРИЯ 2023: Димитър Димитров: Може би малко по-рано си повярвахме, че...

КУПА БЪЛГАРИЯ 2023: Димитър Димитров: Може би малко по-рано си повярвахме, че сме взели мача

Хвърлихме каквото можахме, но направихме и грешки, които ако не бяхме направили, резултатът щеше да бъде положителен за нас, бе мнението на капитана на Балкан

Много неприятна загуба. За втори път в рамките на две седмици губим мач с продължение, в който повеждаме с 6 точки. Може би малко по-рано си повярвахме, че сме взели мача. Единствено накрая имахме шут за победата, но не влезе. Така както не влезе, можеше и да се случи обратното“, бе мнението на капитана на Балкан Димитър Димитров след загубата от ЦСКА с 80:82 след продължение на 1/2-финалите в турнира за Купата.

„Със сигурност в края те държи адреналина. Отборът на ЦСКА ни надбори, наблягахме много на това. Те са тим, който изключително много държи на борбата в нападение. Настояват, имат добри тела и добри борци. Мисля, че това е една от причините, поради които загубихме. В края последната тройка пак беше след борба в нападение“, добави крилото, който се отчете с 16 точки и 9 борби. 

„Хвърлихме каквото можахме. Направихме и грешки, които ако не бяхме направили, резултатът щеше да бъде положителен за нас, но за съжаление това е спортът. Понякога печелиш, понякога губиш. Продължаваме напред. Дано, както каза Александър Янев, се спази традицията – носителят на Купата и шампиона да са различни“, допълни националът.

Благодаря на тази невероятна публика. Ние където и да играем, винаги сме домакини. Благодаря на тези невероятни фенове. Надявам се да подобрим играта си малко, за да можем да ги зарадваме с още един трофей„, завърши Димитър Димитров.

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани