12.6 C
София
петък, май 3, 2024
НачалоБългарияКУПА БЪЛГАРИЯ 2023: Димитър Ангелов: Генерално съм доволен

КУПА БЪЛГАРИЯ 2023: Димитър Ангелов: Генерално съм доволен

Имам забележки за края на мача, добави наставникът на Левски

„Имам забележки за края на мача, но все пак това е Купата на България. Знаете, че всеки идва с амбиции в този турнир. Накрая Берое играха доста агресивно„, заяви старши треньорът на баскетболния Левски Димитър Ангелов след успеха над Берое на четвъртфиналите на турнира в „Арена София“.

„Може би и умората повлия малко при нас и не успяхме да изиграем последните минути както искахме. Генерално съм доволен. Имаме три загуби от Берое през сезона, играем трудно срещу тях и за нас беше важно да се поздравим с победа“, каза Ангелов, а по повод утрешния съперник на полуфиналите Черноморец, специалистът коментира:

Вижте, няма лесно. Черноморец победи на два пъти Рилски спортист, играят добре, във форма са. Но смятам, че ние ще се подготвим добре за мача с тях. Според мен шансовете са 50:50. Те ще имат една идея повече за почивка, но ще бъде равностоен мач.

Да, очаквам утре повече хора. Все пак днес първите два мача бяха с ранни часове и предполагам, че хората не могат да присъстват, но надявам се за полуфиналите и финала да има доста хора“, завърши Димитър Ангелов.

ПрезGoogle
ИзточникBta.bg
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани