13.6 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоБългарияКУПА БЪЛГАРИЯ 2023: Александър Алексиев: Отворихме мача много лошо

КУПА БЪЛГАРИЯ 2023: Александър Алексиев: Отворихме мача много лошо

Тим с 15 тройки много трудно може да се бие, обясни наставникът на Ямбол

На почивката казах, че е хубаво мачът както върви да не завърши катастрофално за нас, макар че свърши много лошо. Не е моментът почивката, макар че се опитахме да се върнем, а как отворихме срещата – трагично. Отворихме мача много лошо, с много отворени стрелби за тях и те вкараха всичките. Тим с 15 тройки много трудно може да се бие, те имат много хубава ротация като играчи. С тази дълга пейка поддържат много висок интезитет, много трудно се играе, ние не можахме да изнесем топката. Това е, продължаваме да се борим и да работим„, коментира наставникът на Ямбол Александър Алексиев след поражението от Балкан с 66:97 в мач от 1/4-финалите в турнира за Купата.

В началото им влязоха много отворени стрелби, а ние направихме и грешки в защита. След това много трудно можем да се върнем. Те имат 9 тройки за 20 минути. Трудно можеш да се върнеш от това, те и паднаха малко момчетата. Опитах се да ги вдигна, но това е, борим се„, добави треньорът на ямболии.

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани