5.8 C
София
вторник, март 19, 2024
НачалоБългарияКУПА БЪЛГАРИЯ 2021: Удо: Имаме изключително добър колектив

КУПА БЪЛГАРИЯ 2021: Удо: Имаме изключително добър колектив

Това е плод на много усилия, признава Людмил Хаджисотиров

Това е плод на много усилия. Благодаря на моя щаб, с който работим много добре и всеки си върши работата. Благодаря на всичките играчи и на ръководството за условията, които ни осигуряват. Имаме изключително добър колектив, много добро настроение и е доста приятно, когато усилията и работата, които си вложил, се отплащат„, заяви пред Max Sport треньорът на Рилски спортист Людмил Хаджисотиров след спечелената Купа на България в Панагюрище.

„Гледах колко бяха концентрирани играчите по време на вчерашната тренировка. Говорихме, че в Панагюрище сме на мисия, за да спечелим Купата, но без прекалено напрежение. Просто да се фокусираме и да вършим нещата по най-добрия начин. Момчетата направиха точно това и в ключовите мачове важните играчи излизат нагоре. Не искам да отличавам никой, това беше отборно усилие. Това е нашата сила през този сезон, защото сме страхотен отбор и колектив. Надявам се и Николай Георгиев да се върне, защото не сме в пълен състав“, допълни Удо, който вдигна втория си трофей от турнира като старши-треньор и общо трети в кариерата си.

Аз и преди мача казах, че ние нямаме възможности да привличаме супер опитни играчи. Взимаме новобранци и амбицирани момчета“, завърши щастливият наставник на самоковския тим.

КУПА БЪЛГАРИЯ 2021: Рилски върна Купата в Самоков след 3-годишна пауза

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани