7.9 C
София
вторник, март 19, 2024
НачалоБългарияКУПА БЪЛГАРИЯ 2021: Тити Папазов: Очаква ни мач със съперник, който играе...

КУПА БЪЛГАРИЯ 2021: Тити Папазов: Очаква ни мач със съперник, който играе фантастично

Дължината в състава и много силното представяне на Кийт Бенсън помогнаха срещу Ямбол, смята треньорът на Левски Лукойл

Трябва да отбележим добрата игра на Ямбол, който ни държа под напрежение в голяма част от двубоя. Съжалявам, че в последните три минути настъпи пълен хаос след добре изигран двубой и аванс от 28 точки. Развалихме си процента за стрелба от тройката. Но като цяло дължината в състава и много силното представяне на Кийт Бенсън помогнаха, въпреки че ни вкараха 84 точки, бяхме заложили да са около 70, защото Ямбол е много добър отбор в нападение. Като стратегия беше заложено да играем агресивно. Общо взето нещата излязоха. Доволен съм„, коментира пред Max Sport треньорът на Левски Лукойл Тити Папазов, чийто тим отстрани ямболии и е на финал за Купата.

Знам, че ни очаква съвсем различен мач със съперник, който играе фантастично в момента. Няма човек, който следи играта и да не оценява доброто представяне на Рилски спортист. Предстои ни един двубой, в който трябва да проявим максимален характер, за да компенсираме многото предимства в играта на Рилски спортист„, каза още наставникът на столичани, които в понеделник от 19.00 ч. ще защитават трофея си в Панагюрище.

КУПА БЪЛГАРИЯ 2021: Левски Лукойл на финал за четвърта поредна година

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани