7.1 C
София
вторник, март 19, 2024
НачалоБългарияКУПА БЪЛГАРИЯ 2021: Любо Минчев: Защитата ни беше слаба в този двубой

КУПА БЪЛГАРИЯ 2021: Любо Минчев: Защитата ни беше слаба в този двубой

През второто полувреме получихме 57 точки, което е прекалено много, допълни наставникът на Берое

Причината за загубата днес бе защитата и транзицията в защита. Без второто полувреме получихме 57 точки, което е прекалено много. Това, че Ямбол показа добър процент в стрелбата от тройката също наклони везните в тяхна полза. Но има нещо, което през този сезон нашият отбор се откроява и аз вече го казах – защитата и транзицията в защита. И друго, нехарактерно за тимовете, които водя, е получаването на много точки от бърза атака, отколкото вкарваме„, коментира пред Max Sport играта на своя Берое срещу Ямбол в Панагюрище Любо Минчев.

Нормално е за всеки един отбор в България, когато нападението върви, защитата да бъде по-агресивна. Защитата ни беше слаба в този двубой, естествено и с по-малко енергия. Това си оказва винаги влияние. Отборът играе непостоянно по няколко причини. Не искам да говоря за тях, все едно се оправдавам. Отдавна казах, че и други тимове играят непостоянно, не само ние„, допълни наставникът на старозагорци.

Николай Стоянов няма да играе поне още две седмици, поне по първоначални прогнози. Беше най-правилно да не рискуваме здравето му. Независимо, че загубихме и съм разочарован, поздравявам играчите, които стиснаха зъби и играха. На Станислав Ваклинов му бе изместена костта от ставата, днес му бе първата тренировка. Има и други състезатели, които имат проблеми. За характера и старанието все пак няма как да не ги поздравя, въпреки проблемите„, завърши Любо Минчев.

КУПА БЪЛГАРИЯ 2021: Първи полуфинал за Ямбол от шест години насам

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани