15.8 C
София
сряда, април 24, 2024
НачалоБългарияЧерно море Тича надви Спартак в контрола

Черно море Тича надви Спартак в контрола

“Моряците” с обрат след почивката

Черно море Тича стартира с победа контролите от предсезонната си подготовка. Селекцията на Галин Стоянов надви Спартак Плевен с 85:83 в проверка, която се проведе в морската ни столица.

Цветомир Куртев и Милош Чойбашич отбелязаха по 16 точки за Черно море Тича, като вторият бе много полезен и овладя 12 борби, за да оформи дабъл-дабъл. Александър Янев се отчете с 14 и 9 борби. Александър Стойков и Веселин Георгиев вкараха по 11 точки.

Мартин Маринов и Николай Маринов бяха най-резултатни за Спартак с по 16 точки, като първият грабна 8 борби. Любен Пасков ги последва с 13 и 5 борби. Тодор Тодоров остана с 11 точки.

Варненци показаха по-точен мерник в стрелбата от игра – 55% срещу 38% за Спартак Плевен. Общо девет смени на водачеството имаше в двубоя, както и пет равенства. За да стигнат до успеха, “моряците” използваха силната си трета четвърт, в която нанизаха 25 точки срещу 13 за съперника. Домакините наваксаха пасив от 9 точки от първото полувреме и обърнаха до 61:58, съумявайки да запазят крехкия си аванс до финалната сирена.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани