5.3 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоБългарияКрисчън Джоунс стана MVP на финалите в НБЛ

Крисчън Джоунс стана MVP на финалите в НБЛ

Това беше едно отборно представяне, сподели баскетболистът на Балкан

Крисчън Джоунс бе избран за MVP на финалите в НБЛ, след като неговият Балкан спечели серията с Рилски спортист с 3-1 победи. В последния мач „зелените“ триумфираха с 66:54 в „Арена Ботевград“ след дабъл-дабъл на американеца – 15 точки и 13 борби.

На сметката си двуметровият баскетболист записва средни показатели от 18.3 точки, 8.3 борби и 1.8 асистенции в общо 4-те двубоя срещу самоковци. При стрелбата си от средно разстояние в тези срещи Крисчън Джоунс бе 59.3%, както и 42.1% от линията за изпълнение на наказателни удари.

Това беше едно отборно представяне. Влязохме като аутсайдер в тази серия, загубихме първия мач. Имахме какво да доказваме, че сме по-добрия отбор и мисля, че се справихме точно като колектив. Нашият тим беше страхотен. Аз играх като част от това нещо и мисля, че се получи страхотно. Опитах се да помогна на съотборниците си, които играят за тази титла. Невероятно е това, което преживях тук. Аз дойдах, за да стана шампион и това се случи“, сподели пред Max Sport Крисчън Джоунс.

Балкан сложи „зелен“ цвят на титлата в НБЛ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани