11.8 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоНБАКристапс Порзингис за Никола Йокич: Невероятен баскетболен мозък (видео)

Кристапс Порзингис за Никола Йокич: Невероятен баскетболен мозък (видео)

Той е най-добрият играч в света, добави латвиецът

Баскетболистът на Бостън в НБА Кристапс Порзингис не спести ласкавите си думи за лидера на лидера на Денвър Никола Йокич. Преди три дни Нъгетс нанесоха първо домакинско поражение на „келтите“ този сезон след 100:102.

„Това е просто чист баскетболен талант. Невероятен баскетболен мозък. Той е най-добрият играч в света и е много хитър. Някак почти те кара да заспиш, сякаш не прави нищо и просто се плъзга покрай теб. Никола Йокич има толкова много трикове и толкова много неща, които може да прави, а след това прави толкова много трудни изстрели, които всъщност не са трудни за него. Предполагам, че не са, защото той просто ги прави от дълго време и трябва да живее с тях„, обясни Кристапс Порзигинс.

В този мач Никола Йокич остави на сметката на Денвър 34 точки, 12 борби и 9 асистенции. При стрелбата си от игра сърбинът бе 14/22, както и 4/4 от линията за изпълнение на наказателни удари.

Вижте го сами:

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани