11.8 C
София
петък, май 3, 2024
НачалоЕвропаКосовари наказаха грешките на Берое в Балканската лига (видео)

Косовари наказаха грешките на Берое в Балканската лига (видео)

Старозагорци загубиха от Пея у дома

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Берое допусна трето поредно поражение в Балканската лига. В своята зала „Общинска“ отборът на Бойко Миленков загуби от косовския Пея със 78:111 в мач от редовния сезон в турнира. Старозагорци са с баланс от 3-5 и са четвърти в класирането.

НАЙ-ДОБРИ: Александър Тодорович отбеляза 19 точки за Берое плюс 5 откраднати топки. Келси Барлоу добави 16. Дариъс Хол се отчете с 14 точки и 6 борби. Aлександър Андреевич овладя 10 борби.

Дейвид Джоузеф бе най-добър за Пея с 23 точки, от които 5 тройки. Джейлън Тейт го последва с 22. Ариан Кулаки приключи с 15 точки.

КЛЮЧЪТ: Косоварите държаха инициативата в три от четирите периода в срещата, като дадоха само една част на българския тим – втората, спечелена от старозагорци с 27:23.

Освен това, гостите показаха по-точен мерник в стрелбата от игра – 56.9% срещу 40.3% за Берое. Пея финишира и с по-малко технически грешки – 17 срещу 25 за „зелено-белите“.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 18 март Берое ще играе срещу Башкими.

СТАТИСТИКА ОТ БЕРОЕ – ПЕЯ

Вижте пълен запис на двубоя:

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани