6.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоЕвропаКоди Милър-Макинтайър и Баскония издържаха в Белград (видео)

Коди Милър-Макинтайър и Баскония издържаха в Белград (видео)

9 асистенции за гарда срещу Цървена Звезда

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Баскония и Коди Милър-Макинтайър спечелиха за втори пореден път в Евролигата. Гардът и тимът му отказаха Цървена Звезда с 91:90 като гости в мач от 22 кръг в най-силната клубна надпревара на Стария континент.

И ОЩЕ: Испанският състав е с баланс от 12-10 и се намира на седмо място в класирането на Евролигата. „Звездашите“ имат 9 победи и 13 загуби, с което се нареждат на 13-та позиция.

НАЙ-ДОБРИ: Коди Милър-Макинтайър остави на сметката на Баскония 3 точки, 3 борби, 9 асистенции и 1 открадната топка за 34 минути в игра. При стрелбата си националът бе 1/3 от средна дистанция и 1/2 от линията за изпълнение на наказателни удари.

От неговите колеги Маркъс Хауърд финишира с 32 точки, от които 7 тройки. Ваня Маринкович вкара 18.

Яго Дос Сантош бе най-резултатен за Цървена Звезда с 26 точки и 5 асистенции. Рокас Гиедрайтис вкара 13 плюс 5 борби. Джавонте Смарт остана с 11 точки.

КЛЮЧЪТ: Тимът от западната ни съседка се бори до последно и чрез Яго Дос Сантош намали до 87:88 14 секунди преди края. Коди Милър-Макинтайър и Маркъс Хауърд бяха точни за 91:87. Тройка на Яго Дос Сантош със сирената оформи крайното 90:91.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 26 януари Баскония и Коди Милър-Макинтайър ще приемат Валенсия, докато ден по-рано Цървена Звезда ще гостува на АЛБА Берлин.

СТАТИСТИКА ОТ ЦЪРВЕНА ЗВЕЗДА – БАСКОНИЯ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани