5.2 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоЕвропаКлуж пристига у нас днес, ще тренира два дни

Клуж пристига у нас днес, ще тренира два дни

Двама с контузии в групата на румънците преди квалификациите в ШЛ

Един от участниците в квалификациите за Шампионската лига в Ботевград Клуж ще пристигне в България днес. Това съобщават медиите в северната ни съседка.

Момчетата на Михай Силвашан и Душко Вуйошевич ще имат на разположение малко повече от два дни за тренировки в “Арена Ботевград”. На 23 септември (сряда) от 20.30 ч. Клуж ще излезе срещу Игокеа във втория мач от група C.

Румънският тим пристига у нас в пълен състав, като в групата му ще попаднат Патрик Ричард и Саболч Санта, които имаха проблеми с контузии през последните дни. Клуж имаше тренировъчен лагер в Сърбия в началото на месеца, където изигра и няколко контроли.

Ако успее да преодолее Игокеа, Клуж ще се изправи срещу по-добрия от двойката Фрибург/Спортинг. Победителят ще бъде определен на 25 септември от 20.00 ч. и ще получи място в групите на Шампионската лига.

За другото място в редовния сезон на ШЛ ще се борят домакинът Балкан, Минск, Лондон Лайънс и Нептунас.

Заради пандемията от коронавирус, мачовете от двата турнира в Ботевград ще се играят без публика. Всички срещи ще бъдат предавани по БНТ 3.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани