9.6 C
София
сряда, април 24, 2024
НачалоЕвропаНептунас загря с победа в Литва за квалификациите в ШЛ (видео)

Нептунас загря с победа в Литва за квалификациите в ШЛ (видео)

Тимът от Клайпеда ще участва в първия двубой от пресявките на 22 септември

Баскетболистите и треньорският щаб на Нептунас ще пристигнат у нас още днес. Литовците са един от участниците в квалификациите в Шампионската лига, които ще се проведат в Ботевград от 22 до 25 септември.

Преди да се отправят към България, момчетата на Томас Гайдамавичиус поставиха успешно начало на новия сезон в Литва. В първия мач от 2020/2021 в местния шампионат Нептунас се наложи над Дзукия с 84:81.

Радваме се, че имахме толкова труден мач. Надявам се това ни държи в ритъм и готови за битка. Няма да ни бъде лесно в България. Ще тренираме няколко дни там”, заяви пред медиите в Литва Томас Гайдамавичиус.

На 22 септември (вторник) от 16.30 ч. Нептунас и Лондон Лайънс ще дадат квалификационните турнири от Шампионската лига в България. Срещата ще се проведе в “Арена Ботевград”, но без публика, заради мерките за коронавируса.

Победителят от Нептунас/Лондон Лайънс ще излезе срещу по-добрия от Балкан/Минск на 24 септември от 20.00 ч. Наградата ще бъде място в редовния сезон на надпреварата през 2020/2021.

Всички срещи от квалификациите в Ботевград ще бъдат предавани по БНТ 3.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани