20.2 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоНБАКлипърс не се дадоха на Портланд (видео)

Клипърс не се дадоха на Портланд (видео)

"Ножиците" с четвърти успех в последните си шест мача в НБА

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Лос Анджелис Клипърс държат уверено петото място в Западната конференция на НБА. „Ножиците“ биха Портланд със 136:125 у дома, за да триумфират за четвърти път в последните си шест мача в лигата.

НАЙ-ДОБРИ: Кауай Ленърд завърши с 27 точки и 8 борби за Клипърс. Норман Пауъл се включи от пейката с 23 и 5 асистенции. Ръсел Уестбрук вкара 20 точки плюс 6 борби и 6 асистенции.

Кевин Нокс бе най-добър за Портланд с 30 точки и 11 борби. Шейдън Шарп се отчете с 26. Трендън Уотфърд остана с 24 точки.

КЛЮЧЪТ: Гостите водеха със 70:64 на полувремето, но Клипърс започнаха третия период със серия от 14-2, за да вземат водачеството. Трейл Блейзърс не се отказаха и намалиха пасива си до 1 точка за 85:86, но домакините отвърнаха с 23-7 и сложиха точка на спора. 

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 10 април Клипърс ще играят срещу Финикс, докато Портланд ще бъде домакин на Голдън Стейт в последния си мач от сезона.

СТАТИСТИКА ОТ КЛИПЪРС – ПОРТЛАНД

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани