5.3 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоНБАКливланд в плейофите на НБА след 5-годишна пауза (видео)

Кливланд в плейофите на НБА след 5-годишна пауза (видео)

"Кавалерите" се справиха с Хюстън у дома

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Кливланд си гарантира място в плейофите на НБА за първи път от 2018 г., когато игра на финалите. На свой терен „кавалерите“ се справиха с Хюстън със 108:91 и се превърнаха в четвъртия отбор от Източната конференция, който осигури участие в елиминациите през този сезон.

НАЙ-ДОБРИ: Джарет Алън оформи 32-рия си дабъл-дабъл за Кливланд през 2022/2023 – 24 точки и 14 борби. Донован Мичъл добави 22 и 5 борби. Еван Мобли се разписа с 19 точки, 7 борби и 5 асистенции.

Джейлън Грийн бе над всички за Хюстън с 30 точки. Алперен Шенгун финишира с 14 и 8 борби. Кениън Мартин Джуниър остана с 13 точки.

КЛЮЧЪТ: Рокетс изоставаха с 20 точки, но успяха да се върнат и да намалят пасива си до 5 точки след три части. В последната четвърт Джарет Алън се развихри и отново върна двуцифрения аванс на Кавалиърс след 93:82, като до финалната сирена те успяха да го удържат.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 30 март Кливланд ще играе срещу Атланта, докато ден по-рано Хюстън ще излезе срещу Ню Йорк.

СТАТИСТИКА ОТ КЛИВЛАНД – ХЮСТЪН

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани