7.9 C
София
събота, април 20, 2024
НачалоНБАЛеброн Джеймс се завърна в игра, но и това не помогна на...

Леброн Джеймс се завърна в игра, но и това не помогна на Лейкърс срещу Булс (видео)

Серията на "езерняците" в НБА бе стопирана

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Серията на Лос Анджелис Лейкърс от три поредни победи в НБА бе стопирана. Пред своите фенове „езерняците“ отстъпиха на Чикаго със 108:118. Това бе седми успех за „биковете“ в последните им девет мача в лигата.

НАЙ-ДОБРИ: Леброн Джеймс се завърна в игра за Лейкърс, след като пропусна около месец, заради травма в десния крак. За първи път от декември 2007 г. и общо втори в кариерата си крилото се появи от пейката, като за 30 минути в игра отбеляза 19 точки за Лейкърс плюс 8 борби.

От неговите съотборници Малик Бийзли и Трой Браун Джуниър вкараха по 18 точки, като последният овладя и 6 борби. Денис Шрьодер остана със 17 и 5 асистенции.

Зак Лавин бе най-резултатен за Чикаго с 32 точки. ДеМар ДеРоузън се разписа със 17, 6 борби и 10 асистенции. Коби Уайт финишира с 13 точки, 7 борби и 6 асистенции.

КЛЮЧЪТ: Булс овладяха контрола над срещата още преди почивката, достигайки до аванс от 20 точки във втория период. След това Лейкърс намалиха изоставането си под 10 точки, но гостите не изпуснаха лидерството. Чикаго се справи, дори и когато остана без Никола Вучевич, който бе изгонен след две технически нарушения във втората четвърт след спор със съдиите.

КАКВО ПРЕДСТОИ: Двата отбора ще се срещнат отново на 30 март, но преди това „биковете“ ще играят срещу Клипърс на 28 март.

СТАТИСТИКА ОТ ЛЕЙКЪРС – ЧИКАГО

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

2 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани