5.3 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоНБАКлей Томпсън: Искам да се върна такъв, какъвто бях (видео)

Клей Томпсън: Искам да се върна такъв, какъвто бях (видео)

Трудно е да изразя с думи колко съм благодарен, че отново играя баскетбол, допълва 3-кратният шампион в НБА

Една от звездите в НБА Клей Томпсън проведе първата си пълноценна тренировка след двете контузии, които го оставиха извън терените отвъд океана през последните два сезона. 3-кратният шампион в лигата с Голдън Стейт иска да се завърне в предишната си форма. 

Трудно е да изразя с думи колко съм благодарен, че отново играя баскетбол. Чувствам се себе си. Чувствам се прекрасно. Най-трудната част е отново да влезеш в добрата физическа форма, от която се нуждаеш, за да бъдеш страхотен играч в НБА. Трудно е и отнема време„, заяви Клей Томпсън.

Не искам да се връщам и да бъда сянка на себе си. Искам да се върна такъв, какъвто бях, когато за последно играх и бях един от най-добрите играчи в света“, добави 31-годишният баскетболист.

Клей Томпсън не е играл в НБА от лятото на 2019 г. През последните две години той се възстановява след скъсана връзка на коляното и разкъсано ахилесово сухожилие.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани