13.8 C
София
четвъртък, март 28, 2024
НачалоНационални отбориВ Литва отличиха няколко имена от националния ни отбор

В Литва отличиха няколко имена от националния ни отбор

"Лъвовете" ще се изправят срещу третия от световното през 2010 г. на 26 ноември от 19.30 ч.

България ще стартира участието си в световните квалификации с визита на Литва. Първият мач на „лъвовете“ от група F на пресявките ще бъде на 26 ноември (петък) от 19.30 ч. в Клайпеда.

Два дни преди срещата от литовския сайт Respublika.lt, напрaвиха преглед на състава на Росен Барчовски за срещите от първия игрови прозорец. Ето и кои имена от него правят впечатление на литовските медии: 

Обещаващ е Емил Стоилов, който играе за Естудиантес. Тимът му е известен, но сега играе във Втора дивизия на Испания. Центърът Андрей Иванов носи екипа на румънския Стяуа, а Йордан Минчев е част от Орошлани в Унгария.

Баскетболистите от българския шампионат могат да бъдат дори по-опасни и от тези, които играят в чужбина. Чавдар Костов от Левски имаше средно по 11.2 точки в европейските квалификации, а Димитър Димитров от Балкан е със средно по 10. Имената на тези играчи не звучат стряскащо, но и не бива да се подценяват„, пишат от Respublika.lt за състава на Росен Барчовски.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани