13 C
София
петък, май 3, 2024
НачалоБългарияКирил Болшаков: След първите 10 минути определено трябваше да рестартираме мача

Кирил Болшаков: След първите 10 минути определено трябваше да рестартираме мача

През второто полувреме бяхме по-добри, заяви треньорът на Черно море Тича

След първите 10 минути определено трябваше да рестартираме мача. Трябваше да играем по-концентрирано и не искахме да повторим миналия мач, като ли че това подейства. Нашите играчи успяха да се възстановят, Черноморец е добър отбор„, заяви треньорът на Черно море Тича Кирил Болшаков след успеха над бургазлии с 89:81 в среща от 24 кръг в НБЛ.

„Ние бяхме готови, знаехме за играта на Черноморец. Свършихме много работа преди този мач. На голямата почивка тотално губихме при борбата под коша, през второто полувреме бяхме по-добри и отстъпихме в този аспект само с 6 овладени под двата ринга топки“, каза още наставникът на варненци, които са с баланс от 11-13 в НБЛ.

„Моята мечта е седем играчи да имат 10 или повече точки. Ще видим как ще играем в следващия мач. Тогава трябва да разберем дали сме готови да играем няколко срещи поред“, добави Кирил Болшаков.

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани