15.7 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоБългарияКирил Болшаков: Показахме, че можем да играем добре срещу силен отбор, макар...

Кирил Болшаков: Показахме, че можем да играем добре срещу силен отбор, макар и само една четвърт

Може би проблемът е в краката, или в главата, или в класата, каза още наставникът на Черно море Тича

„Видяхте как играхме през първата четвърт, видяхте и през втората. Не знам от къде дойде този разрив в играта ни и защо. Може би проблемът е в краката, или в главата, или в класата. Нямаме разиграващ играч, нямаме пойнт гард. Лъчезар Тошков е извън игра, Тач Ънру получи травма. Играхме срещу много добър и отлично подготвен отбор на Балкан, но показахме, че можем да играем добре срещу силен отбор, макар и само една четвърт. Искам да благодаря на играчите, в сложна ситуация Мартин Йорданов, Иван Спиров, Богдан Бринюк, Костадин Лазаров и Мартин Коцев се бориха“, анализира видяното от своя Черно море Тича срещу Балкан треньорът на варненци Кирил Болшаков.

Ето и какво бе мнението за двубоя на баскетболиста на „моряците“ Костадин Лазаров:

„Играхме добре през първата част и до средата на втората. След това се отпуснахме малко в защита и както виждате ни вкараха над 100 точки. Вкарат ли ни над 100 точки, не можем да вземем двубоя, какъвто и да е той.“

ПрезGoogle
ИзточникНБЛ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани