11.8 C
София
събота, май 4, 2024
НачалоБългарияКирил Болшаков: Не съм доволен от начина, по който влязоха моите играчи...

Кирил Болшаков: Не съм доволен от начина, по който влязоха моите играчи след паузата

Ужасен мач за нас, коментира наставникът на Черно море Тича

Ужасен мач за нас. Играхме с ротация от 10 души, не съм доволен от начина, по който влязоха моите играчи след паузата. Къртис Джоунс, Мартин Йорданов и Морис Крийк могат да бъдат по-добри. Берк Мехмед не е контузен, просто съставът ни се увеличи до 13 баскетболисти. Играчите са възстановени, но не са добре от кондиционна гледна точка. Когато се оправят кондиционно за следващите мачове, ще изглеждат по-добре„, коментира наставникът на Черно море Тича Кирил Болшаков след поражението от Спартак със 75:121 в среща от Първата шестица в НБЛ.

„Преди мача казах, че в Топ 6 се намират най-добрите отбори и няма лесни мачове. Трябва да сме готови за тях. Помним колко добре се представяше Йорданов в началото на сезона, беше един от най-добрите играчи. Трябва да се намира в по-добро състояние след контузията, която имаше. Джоунс е на две тренировки, но игра ужасно. Всички знаем, че може да бъде много по-добър“, каза още треньорът на варненци, които са с баланс от 10-13.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани