Константин Тошков: Тръгна ни нападението

Не съм очаквал толкова лесен мач, сподели гардът на Спартак

331

Тръгна ни нападението. Възползвахме се от факта, че ни беше ден и направихме нещата по най-добрия начин. Смятам, че изпълнихме абсолютно всичко от това, което имахме като план. Не съм очаквал толкова лесен мач. Така се случиха нещата“, сподели гардът на Спартак Константин Тошков след победата над Черно море Тича със 121:75 в среща от 23 кръг в НБЛ.

Нямам очаквания за срещата срещу Балкан. Излизаме мач за мач. Ще се подготвим и излизаме за победа, добави баскетболистът на плевенчани, който отбеляза 15 точки и направи 7 асистенции срещу варненци.

„Това, че бях в националния ни отбор ми дава самочувствие. Изживях нещо, което пожелавам на всеки един играч. Пак казвам, нека да се готвим мач за мач и да видим докъде ще стигнем„, допълни той.

Относно първия ни съперник за Купата – Ямбол, ние се подготвяме по един и същи начин. Няма значение срещу кого ще играем, излизаме да покажем нашата игра и да победим, каза още Константин Тошков.

Предишна статияКирил Болшаков: Не съм доволен от начина, по който влязоха моите играчи след паузата
Следваща статияТач Ънру: Тежък мач за нас (видео)
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."