Асен Великов: За нас беше важно да запишем победа

Чувствам се добре, наслаждавам се на баскетбола колкото мога, признава капитанът на Левски

489

„Смятам, че на този етап нашият отбор превъзхожда този на Черно море Тича, най-вече физически. Те са млади момчета, ние разполагаме с много добри вътрешни състезатели, които ги надборват и това ни дава огромно предимство. Радвам се, че се поздравихме с успех, защото тук се играе трудно, доста отбори по много по-труден начин извоюваха победите си. За нас беше важно да запишем победа, тъй като след турнира за Купата до момента нямахме успеваемост в мачовете, и сме доволни от победата“, сподели капитанът на Левски Асен Великов след успеха над Черно море Тича с 91:73 в мач от НБЛ.

„Надявам се Черно море Тича, младите момчета да се развиват и догодина да имат по-сериозно спонсориране, за да могат да се подсигурят най-вече с високи състезатели. В България, за жалост, имаме външни състезатели, но нямаме високи и на Черно море Тича това най-много му липсва в момента“, добави гардът на носителя на Купата на България.

Чувствам се добре, наслаждавам се на баскетбола колкото мога и в момента наистина се чувствам добре физически и здравословно“, признава Асен Великов. 

ЧРЕЗGoogle
ИЗТОЧНИКНБЛ
Предишна статияКирил Болшаков: Мачът мога да го разделя на игрови моменти
Следваща статияАкадемик организира баскетболен куиз в Пловдив
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."