18.5 C
София
сряда, май 1, 2024
НачалоНБАКевин Дюрант за Везенков: Невероятен стрелец (видео)

Кевин Дюрант за Везенков: Невероятен стрелец (видео)

Двукратният шампион в НБА с ласкави думи за българина

Двукратният шампион в НБА Кевин Дюрант не пропусна да похвали Александър Везенков за представянето му след двубоя между неговия Финикс и Сакраменто. Сънс обърнаха „кралете“ след пасив от 22 точки и спечелиха със 119:117 у дома.

Свършихме добра работа в защита през последната част. Преди това всички играчи на Сакраменто имаха страхотни стрелби. Александър Везенков бележеше отвсякъде, той е невероятен стрелец и чувството беше такова, че вкарваше всяка една стрелба. Същото важи още за Малик Монк и Кийгън Мъри. Когато започнахме да играем по-здраво в защита, нещата започнаха да се получават за нас“, заяви след срещата една от звездите на Финикс Кевин Дюрант.

В този мач Александър Везенков бе сред най-добрите за Кингс, след като се разписа с 14 точки за 18-те си минути в игра. Крилото на Сакраменто добави към сметката си още 2 борби, 1 асистенция и 1 открадната топка.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани