10.5 C
София
петък, май 3, 2024
НачалоНБАКауай Ленърд отново на паркета за Клипърс (видео)

Кауай Ленърд отново на паркета за Клипърс (видео)

Крилото сред титулярите за "ножиците" при триумф над Портланд

Двукратният шампион в НБА със Сан Антонио и Торонто Кауай Ленърд се завърна в игра след контузия. 31-годишният баскетболист се включи в мача от предсезонната подготовка на Лос Анджелис Клипърс срещу Портланд, спечелен от „ножиците“ със 102:97.

Крилото, който пропусна последния сезон, заради скъсана връзка в коляното, започна сред титулярите за тима от Ел Ей и остана в игра малко повече от 16 минути. В тях Кауай Ленърд се разписа с 11 точки, 4 борби, 2 асистенции и 2 откраднати топки.

Беше страхотно. За мен бе удоволствие да бъда на терена. Липсваше ми усещането за единство в отбора и всички тези разговори. Тялото ми се чувства добре. Ясно е, че в началото няма да играя по 35-40 минути, но не бързам да влизам във форма. Това е процес“, споделя Кауай Ленърд.

От неговите съотборници Амир Кофи бе най-добър с 15 точки. Пол Джордж се отчете с 12 и 8 борби. Джон Уол пък дебютира с 5 точки и 3 асистенции за общо 14 минути.

За Портланд Деймиън Лилард бе най-резултатен с 16 точки. Джеръми Грант остана с 14.

СТАТИСТИКА ОТ КЛИПЪРС – ПОРТЛАНД

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани