10.2 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоБългарияКалил Дюкс: Започнахме меко, но след това успяхме да подобрим играта си

Калил Дюкс: Започнахме меко, но след това успяхме да подобрим играта си

Просто се опитвам да се концентрирам върху работата си, допълва гардът на Балкан

“Не играхме здраво от началото. Започнахме много меко първото полувреме, но след това успяхме да подобрим играта си, вкарахме повече в края и това беше достатъчно, за да спечелим. Аз се чувствам супер. Опитвам се да изпълня ролята си в отбора. Ако искат да вкарвам, ще го направя. Ако някой друг трябва, ще помогна за това. Продължавам да вярвам на Небойша Видич и да правя това, което той иска от мен, за да печелим“, сподели Калил Дюкс, който вкара 28 точки за Балкан при победата над Спартак с 90:81.

„Чувствам се добре в Балкан. Малък град е, но съм свикнал, защото аз също съм от малък град. Просто се опитвам да се концентрирам върху работата си и да ставам по-добър всеки ден. Всеки път, когато губиш мач, трябва да се научиш. В Израел започнахме меко също. Беше трудно да се върнем, но трябва да се научим от това, да се доверим на треньора за принципите в игра, както в защита, така и в нападение. Трябва да се опитваме да спечелим всеки двубой и да се учим от грешките си“, допълни американецът.

Балкан с победа при завръщането на Станимир Маринов в игра (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани