10 C
София
вторник, април 23, 2024
НачалоБългарияДимитър Маринчешки: Ще играем все по-добре и по-добре

Димитър Маринчешки: Ще играем все по-добре и по-добре

Определено трябваше да покажем различна игра и го направихме в голяма част от мача с Балкан, бе мнението на капитана на Спартак

Може би направихме някои грешки в нападение през последната част и не отиграхме правилно някои ситуации, както може би трябваше. В защита допуснахме Калил Дюкс да ни вкара много кошове, наистина класата му е видима. Определено и ние не се справихме добре на пик енд рол. Играхме доста по-добре от предишния мач, защото започнахме сезона доста слабо и то като домакини“, сподели капитанът на Спартак Димитър Маринчешки след загубата от Балкан с 81:90 в Ботевград.

„Определено трябваше да покажем различна игра. Направихме го в голяма част от мача, затруднихме Балкан, но ние ще се борим във всеки един двубой за победа, независимо къде играем. Смятам, че ще играем все по-добре и по-добре. Имаме доста нови момчета, но те са утвърдени имена. Имат класа, която във времето ще се покаже със сигурност. Трябва ни може би съвсем малко време още, за да разгърнем по-голям потенциал“, каза още крилото, който oтбеляза 24 точки срещу „зелените“

Определено няма да подценим Черно море, защото там са млади момчета, играят нахъсано и когато им дадеш малко свобода и започнеш по-лежерно, те може да се разиграят и да направят проблем за всеки. Ще подходим максимално сериозно към мача, все пак ние трябва да извоюваме първа победа“, завърши баскетболистът на Спартак.

Балкан с победа при завръщането на Станимир Маринов в игра (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани