9.7 C
София
вторник, март 19, 2024
НачалоЕвропаЙордан Янков: Радвам се, че по-младите успяха да усетят това европейско ниво...

Йордан Янков: Радвам се, че по-младите успяха да усетят това европейско ниво на баскетбола

Момчетата се хвърлиха максимално, заяви треньорът на Академик

Поздравявам момчетата, защото се хвърлиха максимално и опитаха да дадат 100% от себе си. Направихме и грешки. Не искам да звучи като оправдание, но този мач се оказа в тежък период за нас. Преди това имахме двубой срещу Спартак Плевен, Йере Вучица и Джахий Карсън ги нямаше, имаме и други състезатели с леки контузии, в събота ни предстои друг важен мач от НБЛ срещу Балкан. Радвам се, че по-младите момчета успяха да усетят това европейско ниво на баскетбола, към което всеки трябва да се стреми„, заяви треньорът на Академик Пловдив Йордан Янков след поражението на тима си от Апоел Холон със 70:97.

Победата срещу Спартак бе по-важна за нас и затова исках да я подсигуря. Финалната четворка в Балканската лига ще бъде между мачовете от четвъртфиналните плейофи и отново ще бъде тежко, но по-важно е турнирът да завърши, а догодина да има по-човешки график на срещите. Все пак това натрупване от мачове ще бъде полезно за нас. Със сигурност разликата между нас и Апоел не е толкова голяма, колкото показа този резултат„, добави наставникът на пловдивчани, които въпреки поражението, ще играят във Финалната четворка на Delasport Балканска лига.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани