15.7 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоБългарияЙордан Янков: Поемам отговорността за загубата

Йордан Янков: Поемам отговорността за загубата

Допуснахме доста грешки, коментира наставникът на Академик

Ако преди 5-6 мача ме бяхте питали, щях да кажа, че това е добър мач за нас. В сегашната ситуация обаче допуснахме доста грешки и поемам отговорността за загубата. Играехме с добра енергия през по-голямата част от мача, но допуснахме много грешки, които не трябваше да допускаме. Балкан също е без основни фигури. Контузиите са част от спорта. Това са много големи ако-та. Надявам се Джералд да е добре. Ще направим преглед възможно най-скоро в Пловдив„, коментира наставникът на Академик Йордан Янков след поражението в Ботевград с 85:86 в среща от 22 кръг в НБЛ.

„Загубата е най-вече заради мен, защото имаше решения, които можех да променя и мачът да тръгне в различна посока. Трябва да играем по този начин, както играхме днес и в последните мачове. Отборът започна да израства и да изглежда по различен начин. Ако продължим така, можем да влезем в плейофите„, каза още наставникът на пловдивчани, които ще продължат във Втората шестица.

ПрезGoogle
ИзточникBotevgrad.com
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани