13.8 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоЕвропаЙоргос Принтезис: Везенков е готов да направи следващата крачка

Йоргос Принтезис: Везенков е готов да направи следващата крачка

Теренът е миниатюра на живота, допълва двукратният носител на трофея в Евролигата

Една от основните фигури в състава на Олимпиакос Йоргос Принтезис сподели, че Александър Везенков е готов да направи следващата крачка в кариерата си. По-рано днес 35-годишният баскетболист отговаряше на въпроси на журналистите в Деня за медии, който Евролигата организира преди началото на всеки сезон.

Самият Йоргос Принтезис призна, че през 2020/2021 ще почива повече, за да бъде по-полезен на Олимпиакос.

Не го виждам като сила, а като любов към това, което правя и към отбора. Александър Везенков е готов да направи следващата стъпка. Отборът е създаден да се допълва взаимно”, смята двукратният носител на трофея в Евролигата с Олимпиакос.

Най-важното нещо е здравето. С това трябва да започва всеки разговор. Със сигурност животът ни е по-лесен от тези на обикновените хора, които имат много проблеми. Но и ние сме несигурни, заради здравето ни, най-вече когато се връщаме от дълги пътувания. Страхуваме се да се приберем при семействата си. Теренът е миниатюра на живота”, добави Йоргос Принтезис.

Новият сезон за Олимпиакос на Александър Везенков ще стартира на 1 октомври в мач от Евролигата срещу Жалгирис в Пирея.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани