12.8 C
София
понеделник, май 6, 2024
НачалоЕвропаЙоргос Барцокас за Везенков: Колко вярвам в него, няма нужда да обяснявам,...

Йоргос Барцокас за Везенков: Колко вярвам в него, няма нужда да обяснявам, всички знаят

Не искам да си тръгва, искам да остане, но той трябва да вземе решение за живота си, казва още треньорът на Олимпиакос

Треньорът на Олимпиакос Йоргос Барцокас сподели, че иска Александър Везенков да остане в тима. Българинът е желан и от Сакраменто в НБА, който е решен да го привлече в редиците си това лято.

Колко вярвам във Везенков, няма нужда да обяснявам, всички знаят. Той имаше развитие, което никой не очакваше. Вярвам, че никой не е незаменим. Олимпиакос е над лицата. Дали ще си тръгне някой, Везенков или Спанулис, Олимпиакос е над всичко. Животът продължава и клубът ще намери играч или треньор, от когото има нужда„, заяви Йоргос Барцокас в предаването „Show Must Go On“.

Не искам Саша да си тръгва, искам да остане. Не съм му казвал и той не ми е казвал нищо. Не искам аз да съм този, който се възползва от положението муТой трябва да вземе решение за живота си. Както аз слушам семейството и себе си, така и той. Олимпиакос ще продължи да играе добре. Ще бъдем конкурентни и отборът ще намери своя път“, добави 58-годишният специалист, който стана Треньор №1 в Евролигата през 2022/2023 и изведе своя тим до финала.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани