4.2 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоНБАИ Юта ще играе в плейофите на НБА (видео)

И Юта ще играе в плейофите на НБА (видео)

"Джазмените" минаха през продължение, но оцеляхa срещу Мемфис

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Юта си гарантира място в плейофите на НБА. „Джазмените“ минаха през продължение, но оцеляха след 121:115 в двубоя срещу Мемфис. Това бе четвърта поредна домакинска победа за Джаз в най-силното първенство в света.

НАЙ-ДОБРИ: Руди Гобер и Джордан Кларксън завършиха с по 22 точки за Юта, като първият овладя и 21 борби за дабъл-дабъл. Донован Мичъл добави 20, 9 борби и 5 асистенции. Хасан Уайтсайд се включи от пейката с 14 точки и 10 борби.

Джерън Джаксън Джуниър бе най-добър за Мемфис с 28 точки и 7 борби. Тайс Джоунс вкара 24 плюс 5 асистенции. Дезмънд Бейн остана с 23 точки и 7 борби.

КЛЮЧЪТ: 3.27 мин. преди края на продължението Джерън Джаксън Джуниър постави поредно равенство на таблото за 113:113. Джаз обаче бяха на ход и направиха от серия от 7-0, дело на Донован Мичъл, Руди Гобер и Майк Конли, за 120:113, което им осигури победата.

СТАТИСТИКА ОТ ЮТА – МЕМФИС

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани