13.8 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоНБАМилуоки с титлата в Централната дивизия (видео)

Милуоки с титлата в Централната дивизия (видео)

Шампионите биха Чикаго, който също стигна до плейофите в НБА

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Милуоки си осигури титлата в Централната дивизия на Източната конференция в НБА за четвърта поредна година. Бъкс се наложиха над Чикаго със 127:106 като гости, прекъсвайки серия от две поредни загуби в лигата.

И ОЩЕ: Въпреки поражението, Булс си гарантираха участие в плейофите на НБА за първи път от 2017 г. Това се случи след загубата на Кливланд от Орландо със 115:120. „Биковете“ са с баланс от 45-34 и са шести в класирането на Източната конференция. В турнира за определяне на последните участници в елиминациите пък ще участват „кавалерите“, Бруклин, Атланта и Шарлът.

НАЙ-ДОБРИ: Брук Лопес даде тон на Милуоки с 28 точки и 7 борби. Крис Мидълтън добави 19 и 5 асистенции. Янис Адетокунбо се отчете с 18 точки, 9 борби и 7 асистенции.

ДеМар ДеРоузън бе над всички за Чикаго с 40 точки и 6 асистенции. Патрик Уилямс реализира 18 плюс 6 борби. Коби Уайт остана с 13 точки.

КЛЮЧЪТ: Шампионите в НБА показа по-точен мерник в стрелбата от игра – 52% срещу 42% за съперника. Освен това, гостите направиха повече асистенции – 32 срещу 22 завършващи подавания за Булс.

СТАТИСТИКА ОТ ЧИКАГО – МИЛУОКИ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани