10.8 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоНБАБез Леброн Джеймс Лейкърс се простиха с битката за плейофите в НБА...

Без Леброн Джеймс Лейкърс се простиха с битката за плейофите в НБА (видео)

"Eзерняците" със седма поредна загуба в лигата

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Без Леброн Джеймс Лос Анджелис Лейкърс бяха елиминирани от битката за плейофите в НБА. „Езерняците“ загубиха от Финикс със 110:121 като гости, допускайки седма поредна загуба в лигата.

И ОЩЕ: Отборът от Ел Ей има в актива си 31 успеха и 48 поражения и е 11-ти в класирането на Западната конференция. 10-тият Сан Антонио пък спечели със 116:97 над Денвър и си гарантира място в турнира, който ще определи последните участници в елиминациите, заедно с Ню Орлиънс и Клипърс.

НАЙ-ДОБРИ: Леброн Джеймс не игра във втори пореден двубой на Лейкърс, заради изкълчен глезен. В негово отсъствие Ръсел Уестбрук се отчете с 28 точки и 5 борби. Антъни Дейвис добави 21 и 13 борби. Остин Рийвс завърши с 18 точки и 6 борби.

Девин Букър бе най-добър за Финикс с 32 точки и 7 борби. Диандре Ейтън бе много полезен и оформи дабъл-дабъл – 22 и 13 борби. Камерън Джонсън приключи с 12 точки и 5 борби.

КЛЮЧЪТ: Гостите водеха през по-голямата част от първото полувреме, но Сънс намериха своя ритъм в края на втория период и обърнаха до 63:58, водени от Девин Букър и Диандре Ейтън. „Слънцата“ използваха серия от 29-9 през третия период, за да дръпнат с 84:65 и до финалната сирена не изпуснаха контрола над двубоя. За Финикс успехът бе под №63 през сезона, което е рекорд за клуба.

СТАТИСТИКА ОТ ФИНИКС – ЛЕЙКЪРС

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

2 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани