5.8 C
София
вторник, март 19, 2024
НачалоЕвропаИсторическо постижение при триумф на ЦСКА Москва в Евролигата (видео)

Историческо постижение при триумф на ЦСКА Москва в Евролигата (видео)

3 поред за селекцията на Димитрис Итудис

КАКВО СЕ СЛУЧИ: ЦСКА Москва спечели за трети пореден път в Евролигата. Селекцията на Димитрис Итудис надви Баскония с 89:86 у дома в първия мач от 8 кръг в турнира на богатите. Така руснаците станаха първият клуб в надпреварата, който може да се похвали с 500 двубоя през този век.

 

НАЙ-ДОБРИ: Дарън Хилиард бе под пара за ЦСКА Москва и се разписа с рекордните 31 точки, като бе 7/10 от тройката. Даниел Хакет се отчете с 16. Торнике Шенгелия и Уил Клайбърн нанизаха по 12 точки, като първият овладя и 7 борби.

Уосуфа Фал бе най-добър за Баскония с 19 точки и 8 борби. Пиерия Хенри го последва със 17 и 5 асистенции. Лука Вилдоса и Алек Питърс останаха с по 13 точки.

СТАТИСТИКАТА НЕ ЛЪЖЕ: Московчани имаха предимство през първото полувреме, като си осигуриха двуцифрена преднина след 47:35. След паузата гостите опитаха всичко, но ЦСКА Москва издържа на финалния щурм на съперника, оформяйки крайното 89:86.

И ОЩЕ: ЦСКА Москва се изкачи на четвърто място в класирането с баланс от 5-3, докато испанците са 13-ти с 2 победи и 4 загуби.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 17 ноември ЦСКА Москва ще гостува на Жалгирис, а Баскония ще се изправи срещу Фенербахче у дома.

СТАТИСТИКА ОТ ЦСКА МОСКВА – БАСКОНИЯ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани