20.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоБългарияЛюдмил Хаджисотиров: Смятам, че беше безобразно съдийството днес

Людмил Хаджисотиров: Смятам, че беше безобразно съдийството днес

Направихме грешки, поздравявам Черноморец за финала, заяви треньорът на Рилски спортист

Направихме много грешки в ситуация, в която можеше да победим. Технически грешки, прости неща, в ситуации, в които не би трябвало да има такова нещо. Ние направихме много прости грешки и оттам им позволихме да се върнат, колкото и невероятно да звучи”, заяви треньорът на Рилски спортист Людмил Хаджисотиров след загубата от Черноморец с 90:95 след две продължения в четвъртия мач от полуфиналната плейофна серия в НБЛ.  

“Искам първо да поздравя моите играчи, защото се бореха до последно. Няма от какво да се срамуват. Могат да излязат с вдигнати глави, защото не се предадоха. Бяха в много трудна ситуация. Смятам, че беше безобразно съдийството днес. Поздравявам и Черноморец за първото им класиране на финал. Те се бореха, труден съперник бяха за нас, с нестандартния баскетбол, с атлетизма, с високия си ръст, но и нашите играчи се бориха. Можехме да спечелим мача. Пак казвам, постоянно се гледаше едни ситуации, други, трети, спиране… За мен имаше много контакт, където можеше да изпълним наказателни удари още в редовното време и в продължението да спечелим. За мен в такъв мач това не е сериозно. Могат да ме глобяват, каквото искат да правят, но днес това ощети нашия отбор. Момчетата се бориха до последно, като лъвове, за всяка топка, така, че могат да излязат с вдигнати глави”, каза още наставникът на самоковци, които отстъпиха с 1-3 в серията срещу „акулите“ и ще играят за бронза в родния елит. 

ПрезGoogle
ИзточникМаx Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани