20.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоБългарияИГРАЧ НА ВЕЧЕРТА: Йордан Минчев

ИГРАЧ НА ВЕЧЕРТА: Йордан Минчев

Отборът ни има доста потенциал, бе мнението на крилото на Рилски спортист

Йордан Минчев бе сред най-добрите при успеха на Рилски спортист над Левски с 81:70 в мач от НБЛ. С представянето си крилото на самоковци заслужи званието Играч на вечерта на BBALL.BG. 

В този мач за Рилецо Йордан Минчев оформи дабъл-дабъл – 18 точки и 16 борби, допълнени от 4 асистенции, 1 открадната топка и 2 чадъра за 30 минути на паркета като титуляр и коефициент 35. При стрелбата си той бе 7/8 от средно разстояние, 1/3 от тройката и 1/2 от линията за изпълнение на наказателни удари.

Тази пауза за националните отбори ни дойде доста добре да се разсеем от обстановката тук. Изиграхме два силни мача с националния тим и това ми даде темпото, което вкарах в този двубой. Справихме се доста добре в защита. Задачата ни беше да лимитираме Левски до 70 точки„, сподели пред Max Sport Йордан Минчев.

Отборът ни има доста потенциал. Брандън Рандълф не е тренирал цяла седмица, имахме някакви проблеми, които в края на сезона ще се изчистят и всеки ще си намери ролята. Изиграхме не толкова добър мач в нападение, но се надявам, че ще е един от малкото такива”, каза още баскетболистът на Рилски спортист.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани