12.8 C
София
събота, април 20, 2024
НачалоНБАКлипърс лимитираха Бостън под 100 точки за първи път през сезона (видео)

Клипърс лимитираха Бостън под 100 точки за първи път през сезона (видео)

"Ножиците" използваха инерцията от първото полувреме

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Лос Анджелис Клипърс повалиха отбора с най-добър баланс в НБА Бостън след 113:93 у дома. За втори път през 2022/2023 „келтите“ губят в две поредни мача в лигата.

НАЙ-ДОБРИ: Пол Джордж даде тон на Клипърс с 26 точки и 6 борби. Кауай Ленърд добави 25, 9 борби и 6 асистенции. Маркъс Морис вкара 13 точки.

Джейлън Браун бе най-резултатен за Бостън с 21 точки. Джейсън Тейтъм се разписа с 20 и 11 борби. Малкълм Брогдън се включи от пейката с 18 точки.

КЛЮЧЪТ: Клипърс използваха няколко силни серии и солидна защита, за да овладеят контрола още през първото полувреме и да поведат с 56:47 на голямата почивка. След паузата преднината на тима от Ел Ей стана 14 точки, като въпреки усилията на Джейлън Браун и Джейсън Тейтъм, „ножиците“ лимитираха съперника под 100 точки за първи път през сезона и стигнаха до победата, водени от Кауай Ленърд и Пол Джордж.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 15 декември Клипърс ще имат за съперник Минесота, докато ден по-рано Бостън ще играе срещу Лейкърс. 

СТАТИСТИКА ОТ КЛИПЪРС – БОСТЪН

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани