Мануел Марков: За такива трудни мачове работим и тренираме

Изненадаха ни с някои неща, но мисля, че отговорихме подобаващо, коментира треньорът на Монтана 2003

572

Първо искам да поздравя противника и най-вече треньорския щаб на Целе за представянето им. За такива трудни мачове работим и тренираме. Очевидно е, че са се подготвили добре. Изненадаха ни с някои неща, но мисля, че отговорихме подобаващо. Искам също да поздравя моите момичета, които играха с много енергия и оставиха сърцата си на паркета. Бяхме избрали да играем с пълни смени в защита, което ни принуди да играем с по-къс състав, но мисля, че с изключение на последните няколко минути от четвъртия период се справихме добре и направихме това, върху което работихме през последните дни„, каза треньорът на Монтана 2003 Мануел Марков след успеха на тима си над Целе със 77:74. 

Мисля, че фактът, че ограничихме отбор, който отбелязва над 100 точки в последните мачове до 74, говори добре за отношението на нашия отбор. Свършихме доста добра работа в борбите под двата ринга, което определено ни помогна за победата. Доволен съм от сегашното ни физическо състояние, но осъзнавам, че ни очакват по-трудни двубои. Тази победа ни дава увереност, но също така ни амбицира да подобрим повече неща, защото определено имаме още какво да развиваме„, добави наставникът на българския вицешампион. 

Предишна статияБойко Миленков: Нямам коментар
Следваща статияНационалите до 15 г. на 1/4-финал на FIBA Skills Challenge 2021 (видео)
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."