4.2 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоБългарияИГРАЧ НА ВЕЧЕРТА: Георги Боянов

ИГРАЧ НА ВЕЧЕРТА: Георги Боянов

Спечелихме с борба и защита, смята крилото на Черноморец

Георги Боянов изведе Черноморец до победа над Академик Пловдив със 76:66 в мач от 19 кръг в НБЛ. Крилото на бургазлии заслужи званието Играч на вечерта на BBALL.BG. 

Черноморец стопира негативна серия в НБЛ

Много се радвам за победата, много ни трябваше. След загубите имахме нужда от нея. Надявам се, че след нея ще градим играта си само във възходяща линия, но трябва да продължим да работим и да играем със сърце. Академик Пловдив също има нови играчи и не са се нагодили един с друг още, това може би също ни помогна, при нас е същото“, сподели Георги Боянов, който оформи дабъл-дабъл за „акулите“ – 24 точки и 17 борби плюс 2 асистенции и 2 откраднати топки за 37 минути и КПД 33.

„Tози мач го спечелихме с борба и защита, което ни беше основният фактор и се надявам да продължим така до края на сезона, независимо какво се случва. Всеки от нас показа, че може да пази, може да се раздава и се радвам и за публиката защото предния път много се изложихме наистина. Всички ни заболя, защото знаeхме, че сме сбъркали и беше редно да се реваншираме, но се надявам да не е епизодично. Просто не трябва да се отказваме„, допълва баскетболистът на бургаския тим, който бе 6/10 при стрелбата си от средно разстояние и 12/13 от линията за изпълнение на наказателни удари.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани