5.8 C
София
вторник, март 19, 2024
НачалоБългарияИван Лилов: Много ни намачкаха

Иван Лилов: Много ни намачкаха

Чакаме ги в понеделник, мотивирани сме да върнем серията отново в София, сподели гардът на Ямбол

Играхме добре, мога да кажа само втората част. В първата ни вкараха много точки, същото се случи и в третата, и там свърши мача. Последната четвърт просто се доиграваше. Много ни намачкаха. Просто Левски доминираше. Те бяха по-добрият отбор, по-подготвеният тим за този мач. Мотивира ни това, че днес не показахме лицето на Ямбол. Чакаме ги в понеделник в нашата зала, да играем по-добре“, сподели баскетболистът на Ямбол Иван Лилов след загубата от Левски Лукойл с 62:92.

В нашата зала, на нашите кошове ще вкараме повече, защото в този мач имаме само 14 точки от подкошието, което е много малко. За да победиш един добър отбор, трябва да имаш висок процент, особено в нашата зала. В този процентът ни от игра беше много нисък. Мисля, че беше под 30% и няма как с такъв процент да победим претендент за титлата. Чакаме ги в понеделник. Мотивирани сме да върнем серията отново в София”, добави гардът на ямболии, който вкара 17 точки в София.

Левски Лукойл взе преднина в серията с Ямбол (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани