12.7 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоБългарияТити Папазов: Подходихме много сериозно

Тити Папазов: Подходихме много сериозно

Отиваме в Ямбол със съзнанието, че ни чака труден двубой, допълни треньорът на Левски Лукойл

Подходихме много сериозно и с оглед на това, че този път имахме по-дълга ротация успяхме да държим по-високо темпо. Смятам, че това е причината, иначе в първата част Ямбол игра много добре с висока успеваемост от тройката. В хода на мача при тях умората, както и контузия на Андрей Иванов, се отразиха на отбора, а ние продължихме на високо темпо. Очаквах добра игра от Ямбол, която показаха цял сезон. Направиха добър мач срещу нас и в Ямбол. Смятам, че трябва да подходим още по-отговорно, защото те там играят още по-добре, и пак да разчитаме на тази дължина в ротацията„, заяви треньорът на Левски Лукойл Тити Папазов след успеха на тима си над Ямбол с 92:62 на старта на плейофите в НБЛ.

„Eдинствено Ракуан Мичъл не игра, искахме да го запазим, ако не се налага, след като претърпя операция на зъба. През последните 10 дни ние сме заедно и работим по-добре. Това ни дава възможност да играем по-агресивно и да поддържаме едно високо темпо. В Ямбол има контузени състезатели и скъсена ротация и това се отразява. Стартирахме силно второто полувреме и там нещата се поуспокоиха. Отиваме в Ямбол със съзнанието, че ни чака труден двубой. Ще подходим максимално сериозно. Знаем какво може Ямбол, няма да се предадат. Трябва да бъдем максимално концентрирани”, каза още наставникът на столичани.

Левски Лукойл взе преднина в серията с Ямбол (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани