5.8 C
София
вторник, март 19, 2024
НачалоБългарияЛевски Лукойл взе преднина в серията с Ямбол (видео)

Левски Лукойл взе преднина в серията с Ямбол (видео)

Столичани лимитираха съперника под 65 точки

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Левски Лукойл започна участието си в плейофите на НБЛ с убедителна победа. В своята зала „Универсиада“ тимът на Тити Папазов се справи с Ямбол с 92:62 и вече води с 1-0 в серията от 1/4-финалите в родния шампионат.

НАЙ-ДОБРИ: Чавдар Костов завърши с 18 точки, 5 борби и 5 асистенции за Левски Лукойл. Райън Райт и Данило Тасич добавиха по 13 и 8 борби. Венцислав Петков се разписа с 11 точки.

Иван Лилов бе най-резултатен за Ямбол със 17 точки и 5 борби. Ерик МакГил и Евгени Василев го последваха с по 12. Дарин Иванов остана с 11 точки.

КЛЮЧОВИЯТ МОМЕНТ: Домакините решиха всичко след силна трета четвърт, в която навъртяха 27 точки, лимитирайки съперника си до 11. След паузата за Левски Лукойл се проявиха с добра игра Данило Тасич, Венцислав Петков и Райън Райт. До финалната сирена опитите на гостите за обрат не дадоха резултат.

И ОЩЕ: В началото на последната част Ямбол остана без Кръстан Кръстанов, който напусна паркета след неспортсменски фаул, след като преди това бе получил и техническо нарушение.

КАКВО ПРЕДСТОИ: В серията се играе до две победи от три двубоя. Вторият мач между Ямбол и Левски Лукойл ще бъде на 26 април в зала „Диана“.

СТАТИСТИКА ОТ ЛЕВСКИ ЛУКОЙЛ – ЯМБОЛ

Вижте пълен запис на двубоя:

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

3 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани