9.7 C
София
събота, май 4, 2024
НачалоБългарияЗлатин Георгиев: Играхме много слабо в защита през второто полувреме

Златин Георгиев: Играхме много слабо в защита през второто полувреме

Ние сме професионалисти и трябва да играем добре във всеки мач, допълни баскетболистът на Левски

„Получих схващане в прасеца през третата част, но след това се оправих. Не е нищо сериозно. Играхме много слабо в защита през второто полувреме. Допуснахме 50 точки, няма как да победим с такава защита. В нападение се представихме доста неорганизирано и Балкан заслужено печели“, бе мнението на баскетболиста на Левски Златин Георгиев след загубата от шампионите със 71:83 в мач от НБЛ. 

Имаше пауза за всичките отбори, нашата бе най-голяма, но това не може да бъде оправдание. Ние сме професионалисти и трябва да играем добре във всеки мач. Това го има в спорта“, добави крилото, който остави на сметката на столичани 12 точки, 4 борби и 3 асистенции в срещата. 

„Надявам се още следващата седмица срещу Черноморец да играем добър и колективен баскетбол, както и да победим. Всеки един мач е важен. Предстои ни дерби с ЦСКА, ще има хора в залата. В тази среща атмосферата беше страхотна. По този начин стават хубави двубои за зрителите“, допълни Златин Георгиев. 

Балкан надстреля Левски в София

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани