18.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоБългарияДимитър Димитров: Свършихме си работата

Димитър Димитров: Свършихме си работата

Надявам се това да е едно стъпало за нас, в което да показваме все по-добра игра, сподели капитанът на Балкан

„Липсата на някои играчи трябва да мотивира останалите да дават повече от себе си. Надявам се това да е едно стъпало за нас, в което да показваме все по-добра игра, понеже имаме нужда. Бяхме колебливи в началото на сезона, но се надявам да вървим в правилната посока и да сме силни, когато трябва„, сподели капитанът на Балкан Димитър Димитров след успеха над Левски с 83:71 в мач от НБЛ. 

Както казах на полувремето, продължихме да пазим добре в защита и вкарахме 50 точки след подновяването на играта. Смятам, че изпълнихме задачите, които трябваше да изпълним. Винаги има още какво да се работи и да се желае, но си свършихме работата“, каза още реализатор №1 на „зелените“ в срещата, който отбеляза 19 точки плюс 7 борби. 

Тренираме и играем с Петър Златанович от четири седмици. Има друга концепция, така че всеки трябва да се измести от обичайното. Имаме време да работим, надявам се следващите месеци до края на сезона да ни стигнат и да покажем все по-добро представяне„, добави крилото на Балкан. 

„Феновете на Балкан са невероятни, благодарим им за подкрепата. Те са с нас, независимо дали побеждаваме или губим. Обичам ги и се надявам да ги радваме все повече“, завърши Димитър Димитров. 

Балкан надстреля Левски в София

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани