20.2 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоНБАЗа първи път: Капитаните избират съставите за Мача на звездите в НБА...

За първи път: Капитаните избират съставите за Мача на звездите в НБА малко преди началото му

Това ще се случи на 19 февруари в Солт Лейк Сити

Капитаните ще изберат съставите на отборите си за Мача на звездите в НБА малко преди демонстративното събитие да стартира в Солт Лейк Сити на 19 февруари. Това съобщават американските медии.

Промяната бе направена от НБА и от Асоциацията на играчите. Това означава, че до 19 февруари никой няма да бъде наясно с ростерите на тимовете, дори и самите баскетболисти. Това е шестият път в историята, в който от лигата дават възможност на капитаните да определят своите тимове, но в предишните пет това се случваше дни преди демонстративното събитие.

Капитаните и титулярите за Мача на звездите в НБА ще бъде обявени утре (26 януари). Играчът, който е получил най-много гласове в своята конференция, ще се превърне в капитан на един от тимовете. Очаква от Западната конференция това да бъде Леброн Джеймс, докато на Изток в тази роля ще влезе Янис Адетокунбо или Кевин Дюрант.

Резервите за Мача на звездите в НБА ще станат ясни на 2 февруари. 

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани