10.2 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоБългарияЗаря и тържество на площада в чест на шампионската титла на Балкан

Заря и тържество на площада в чест на шампионската титла на Балкан

Ботевградчани ще гонят добро представяне в Европа от есента.

След емоциите в „Арена Ботевград“ от спечелването на шампионската титла празненството на Балкан се пренесе на площада до часовниковата кула в града. Стотици хора дойдоха отново да аплодират играчите, треньорите и всички от щаба на тима. Докато очакваха шампионите, присъстващите извиха хора под звуците на градската духова музика.

Настроението бе приповдигнато. Емоционални думи произнесе кметът на Ботевград Иван Гавалюгов.

След титлата през 2019 година, която Ботевград чакаше 30 години, сега станахме шампиони само три години по-късно. Следващата цел е да направим добро представяне и в Европа, каза той и даде тон на една от песните, с която публиката подкрепя отбора.

Всички играчи се качиха на терасата на читалището под аплодисментите и скандиранията на своите почитатели. Триумфът на отбора бе ознаменуван с продължителна заря.

Треньорът Небойша Видич каза по няколко думи за всеки един от отбора, както и за хората от своя щаб, благодари от сърце на всички, както и на привържениците, които през целия сезон подкрепяха тима.

Балкан завоюва златото за шести път в историята си, след като спечели финалната серия в родния елит след 3-1 победи срещу Рилски спортист.

ПрезGoogle
ИзточникBotevgrad.com
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани