9.9 C
София
петък, май 3, 2024
НачалоБългарияЕнигма Фойерверк се справи със Спартак Сандански

Енигма Фойерверк се справи със Спартак Сандански

Втора победа за столичния тим в ББЛ А група

Енигма Фойерверк записа втора победа от началото на сезона в регион Запад на ББЛ А група. В среща, изиграна тази вечер в столичната зала „Триадица“, тимът надви Спартак Сандански с 85:77.

Енигма поведе с двуцифрена преднина само за няколко минути игра, но в края на частта съперникът му намали до 20:25. Резултатността продължи да бъде висока и през втория период, като на почивката столичният тим водеше с 52:41 след общо 41 точки на Виктор Германов, Кирил Райков и Христо Николов.

Спартак не се отказа в опитите си да обърне развоя на срещата и след паузата се доближи само на точка, но последната част отново започна с предимство за опонента му – 65:62. В оставащото време Енигма поддържаше разлика от няколко точки и спечели.

Виктор Германов реализира 21 точки за Енигма, като овладя и 7 борби. Кирил Райков добави 18. Със 17 точки и 8 борби завърши Христо Николов. Дабъл-дабъл от 14 точки и 14 борби оформи Иво Славчев.

За Спартак Никола Кольов вкара 14 точки. Александър Жилев се разписа с 13. С 10 остана Даниел Делев.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани