12.8 C
София
събота, април 20, 2024
НачалоЕвропаРилски спортист загуби за трети път във ФИБА Къп (видео)

Рилски спортист загуби за трети път във ФИБА Къп (видео)

Самоковци паднаха от Шоле у дома

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Рилски спортист допусна трета поредна загуба във ФИБА Къп. В своята „Арена Самоков“ отборът на Людмил Хаджисотиров не успя срещу френския Шоле с 65:83 в мач от група Е на турнира. Самоковци са без победа в този поток, докато селекцията на Лоурен Вила е с 2 успеха и 1 поражение.

НАЙ-ДОБРИ: Брандън Рандолф и Димаджио Уигинс отбелязаха по 16 точки за Рилски спортист, като вторият грабна и 9 борби. Еван Бати добави 12. Чавдар Костов се включи от пейката с 11 точки и 6 борби.

Джъстин Патън бе най-резултатен за Шоле с 13 точки. С по 11 останаха Гейлър Кюре, Пери Елис и Доминик Артис.

РАЗВИТИЕТО: Ниската резултатност преобладаваше през първото полуврене на срещата. Самоковци поведоха с 9:6 след кош на Чавдар Костов, но Шоле не се забави и чрез Доминик Артис и Пери Елит фиксира 18:13 в своя полза. През втория период усилията на Брандън Рандолф не стигаха на самоковци, а гостите направиха 36:26 на голямата почивка.

След паузата Рилецо се вдигна и чрез Еван Бати, Брандън Рандолф и Деян Карамфилов сведе пасив от 14 точки до 37:45. Джъстин Патън, Нийл Сако и Пери Елис обаче върнаха двуцифрения аванс на французите за 58:41. Тройка в последните секунди на третата четвърт на Еван Бати постави на таблото 44:58, като реферите не уважиха претенциите на баскетболиста на Рилски за нарушение. През последната част Шоле не изпусна инициативата и стигна до победата.

КАКВО ПРЕДСТОИ: В следващия кръг, на 2 ноември Рилски спортист ще излезе срещу Мехелен като гост.

СТАТИСТИКА ОТ РИЛСКИ СПОРТИСТ – ШОЛЕ

Вижте пълен запис на двубоя:

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани