12.7 C
София
сряда, май 1, 2024
НачалоЕВРОБАСКЕТ 2022ЕВРОБАСКЕТ 2022: Словения без Зоран Драгич до края на турнира в Берлин

ЕВРОБАСКЕТ 2022: Словения без Зоран Драгич до края на турнира в Берлин

Очевидно не ми е писано да помогна на националния отбор на Словения, ще аплодирам шумно моите съотборници от пейката, казва гардът

Евробаскет 2022 приключи предсрочно за още един баскетболист. Зоран Драгич е аут от шампионата на Стария континент, заради контузия, съобщават медиите на Стария континент.

Според информацията, след направените прегледи е установено, че 33-годишният словенец е с травма в бедрото след срещата срещу Белгия. Това ще го остави извън терените от 6 до 8 седмици.

Очевидно не ми е писано да помогна на националния отбор на Словения в решителните мачове от Евробаскет. Ще помагам на моите съотборници от пейката, ще ги аплодирам шумно и по този начин ще им дам положителна енергия, от която ще имаме нужда през следващите дни. Вярвам, че момчетата ще оставят сърцата си на терена и в крайна сметка ще се радваме на добър резултат, който всички желаем“, каза Зоран Драгич, който записва средно по 5.3 точки, 3.2 борби и 1.2 асистенции на шампионата на Стария континент.

На 1/4-финалите на Евробаскет 2022 Словения ще се изправи срещу Полша на 14 септември.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани